englishčesky

Servis stavebních strojů

Zajišťujeme mobilní servis po celé EU. 24 hodin denně, 7 dní v týdnu a 52 týdnů v roce.

Opravy a údržby stavebních strojů a strojů pro speciální zakládání, generální opravy, úpravy na přání zákazníka, technická podpora, zaškolování obsluhy.

 

Intermarket nabízí naším partnerům bezkonkurenční podporu formou vynikajících služeb v péči o zařízení a dodávek náhradních dílů. Disponujeme dostatečným počtem polních mechaniků, kteří jsou po všech stránkách vyškoleni a jsou vybaveni kvalitním nářadím a diagnostickými přístroji. Vybavení servisních aut polních mechaniků umožňuje provádět i velmi složité opravy přímo v terénu a to nejen na celém území České republiky, Slovenské republiky, ale i dalších zemí EU.

Naše servisní služby jsou zajišťovány po celou dobu životnosti strojů

Cílem našich služeb je zajistit maximální provozní spolehlivost - tj. připravenost Vašeho stroje splnit očekávaný pracovní úkol. Splnění tohoto cíle zabezpečujeme údržbou, opravami a preventivními zásahy. Služby zaměřené na údržbu a péči o stroj pomáhají optimalizovat výkonnost i spolehlivost a z toho plynoucí zisk provozovatele stroje. Naši technici přímo v terénu jsou připraveni Vám v předstihu poradit s řešením Vašich problémů, které konzultujeme i přímo s výrobci.